Thursday, November 24, 2011

AVE por El Papiol

photo

AVE por El Papiol

Aquell mat vaig anar amb en Pere a per el Cargometro amb la LMZ de Comsa, i una cosa si que la vam fer, pelar-nos de fred. L’estona no va estar malament, tot i que en mercants va ser una mica pobre, tenint la varietat a la LAV, ja que en l’estona que vam estar all, va passar un 112, un 121 en proves, algun Avant, algun Velaro com aquest fent serveis cap Madrid (en concret el de la foto fent un Barcelona Sants – Madrid Puerta de Atocha) i a l’inrevs, i el Tren Hotel de Galicia. Una salutaci al Pere pel fred mat que vam passar all.

Esa maana fui con Pere a por el Cargometro con la LMZ de Comsa, y una cosa s que la hicimos, pelarnos de fro. El rato no estuvo mal, aunque en mercante fue un poco pobre, teniendo la variedad de la LAV, ya que en el rato que estuvimos all, pas un 112, un 121 en pruebas, algn Avant, algn Velaro como este haciendo servicios hacia Madrid (en concreto el de la foto haciendo un Barcelona Sants – Madrid Puerta de Atocha) y viceversa, y el Tren Hotel de Galicia. Un saludo a Pere por la fra maana que pasamos all.

An electric high speed train of 103 series of Renfe made by Siemens and called Velaro, in a service between Barcelona Sants and Madrid Puerta de Atocha.

Un train de grande vitesse lectrique de la srie 103 de Renfe, fabriqu par Siemens et appel Velaro, dans un service entre Barcelona Sants et Madrid Puerta de Atocha.

Tags

FFCC

tren

train

trainspotter

spotter

spotting

trainspotting

ferrocarril

Renfe

Operadora

Adif

Administrador

de Infraestructuras

Ferroviarias

Alta

Velocidad

AV

LAV

Lnea

Alta Velocidad

Madrid - Barcelona

Frontera

Francesa

AVE

Alta Velocidad Espaola

Velaro

S103

Siemens

ICE

Canon

EOS

1000D

EF-S18-55

Canonistas

Ferrocat

Al&Co

Photo

Aleix

Corts

Photography

El

Papiol

Baix

Llobregat

Barcelona

Catalunya

Catalonia

Catalogne

Europa

Europe
Flickr.com

No comments:

Post a Comment